Choose a searcher
    Ašvaganda - 100% přírodní esenciální olej 10ml
    • Ašvaganda - 100% přírodní esenciální olej 10ml

    Ašvaganda - 100% přírodní esenciální olej 10ml Pěstík

    145,0 Kč
    119,8 Kč bez DPH

    Ashwagandha olej je v ajurvédské medicíně nazýván jako rasayan, který se využívá hlavně k podpoře fyzického a duševního zdraví.

    Počet
    Skladem ihned

    • Káva přímo z pražírny
    • Dodání od 800 Kč zdarma
    • Garance vrácení peněz do 14 dnů

    Ashwagandha olej (Withania somnifera) 10 ml

    Náš organicky vytvořený olej Ashwagandha je vyráběn autentickým tradičním ajurvédským způsobem z kořenů Withania somnifera na bázi organického sezamového oleje. Kořeny a listy rostliny Ashwagandha, které se běžně nazývá jako indický ženšen se nejčastěji používají pro své léčivé vlastnosti.

    Právě přítomnost Withanolides, skupiny steroidních laktonů, přispívá ke zdravotním přínosům byliny.

    Přesný význam slova Ashwagandha je „vůně koně“, protože o čerstvých kořenech byliny se říká, že voní jako kůň, a podle příběhu se věří, že když konzumujete Ashwagandhu, můžete vyvinout sílu a vitalitu jako kůň.

    V latině lze druhový název: Somnifera překládat jako „vyvolávající spánek“. V ajurvédské medicíně je ashwagandha charakterizován jako rasayan a používá se k podpoře fyzického a duševního zdraví a k posílení obranyschopnosti těla před nemocemi. Dále pomáhá zpomalit proces stárnutí.

    V Indii byl Ashwagandha po staletí používán jako širokospektrální lék, ale nedávno vědci prokázali, že bylina má protizánětlivé a antioxidační vlastnosti, které hrají hlavní roli při využití léčebných výhod rostliny.



    VÝHODY POUŽÍVÁNÍ OLEJE

    Ashwagandha je hluboce vyživující olej, který posiluje kosti, svaly a tkáně. Ashwagandha má pozitivní účinek na nervový systém,  podporuje relaxaci a zároveň tonizuje a posiluje nervy.

    Olej Ashwagandha je vhodný také k léčbě unavených a namáhaných svalů. Dále je vynikající pro zmírnění zdravotních potíží, jako je bolest nervů, svalů a úzkost.

    Ashwagandha olej také extrémně vyživuje a obnovuje přirozenou pružnost pleti a je vynikající pro suchou nebo dehydratovanou pokožku a jako prevence vrásek. Pomáhá také při úlevě od kožních onemocnění, jako je psoriáza a ekzém.



    NAŠE VÝROBA


    Náš sortiment ájurvédských bylinných olejů je speciálně navržen pro výrobky pro péči o pleť a kosmetiku a je vyroben z nejlepších organických rostlin a bylin, které neobsahují žádné pesticidy. Ty jsou připravovány studeným procesem, aby se zabránilo možnému poškození, které může tepelné zpracování mít na efektivitu produktu.

    Každá šarže podléhá přísné kontrole kvality, aby byla zajištěna konzistence mezi šaržemi.

    Můžeme také upravit základní olej použitý pro extrakci, aby vyhovoval vašim individuálním požadavkům. Požadavky na upravené základní oleje lze podat prostřednictvím našeho zákaznického servisu.

    Další dostupné základní oleje: Slunečnicový olej, Sójový olej, Sezamový olej, Olivový olej, Mandlový olej, Jojobový olej, Kokosový olej.

    Jedná se o kosmetický přípravek určený pouze pro vnější použití. Stejně jako u všech našich materiálů by to nemělo být přijímáno interně.

    O značce Pěstík

    Od semínka po sekačku, tento slogan je heslem Pěstíku. Nás zaujaly jejich esenciální oleje, které dodáváme do nejednoho z provozů. Věřte, vaši klienti ocení vůni přírodních esenciálních olejů.

    Parametry

    Objem
    10ml

    Individuální cena při odběru kávy

    Vytvoříme vám nezávaznou nabídku s odběrem kávy.
    Kontaktujte nás



    nebo

    Nákup na splátky pomocí Essox

    Zvolte v objednávce jako způsob platby "Na splátky - Essox" a nastavte si libovolnou splátku.

    Velkoobchodní odběr kávy

    Poptejte velkobchodní slevu nebo si nechte vytvořit nezávaznou nabídku na pravidelný odběr.
    Možností je i se zajištěním technologií a servisu.
    Zjistit více